A természet multivitaminja - Erről hallott már?

Természetes módon is vitalizálhatjuk magunkat, ha szükséges, nem kell marékszámra, mesterségesen előállított készítményekért nyúlnunk. Bükfürdőn a természet multivitaminja várja a feltöltődésre vágyókat. Erről olvashatunk egy friss bejegyzésben.

ReklámA cikkben a kiváló gyógyvíz hatásairól, a rendkívül magas ásványianyag-tartalmú gyógyvízről és a településen és környékén fellelhető aktív kikapcsolódási lehetőségekről is olvashatunk. A fürdő gyógyászatáról, a medical wellness részlegéről, magas színvonaláról is szó esik, ahogy arról is, hogy a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum Európa egyik legnagyobb, Magyarország második legjelentősebb gyógy- és élményfürdője.


A gyógyvíz kiválóan alkalmas szinte valamennyi mozgásszervi betegség kezelésére, hatékonyan alkalmazható a többi között a meszesedés, a porckopás, a lumbágó, illetve más krónikus ízületi gyulladás esetében - olvasható. A cikkben felhívják a figyelmet arra, hogy a hideg évszakokban sem kell attól tartanunk, hogy nem jut elég vízfelület, hiszen ősszel 24, télen 16 medence közül választhatnak az Alpok lábánál található fürdőbe érkezők.


Bükfürdőn az aktív sportolás szerelmesei is találnak maguknak kikapcsolódási lehetőséget. Két minősített nordic walking útvonal és egy 100 hektáron elterülő, 18 lyukú championship golfpálya is található itt.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média