Tizenöt éves a Termál Gyógykemping - ilyen programok lesznek

Idén ősszel ünnepli tizenötödik születésnapját Bükfürdő egyik gyöngyszeme, a Termál Gyógykemping. A páratlan szépségű természeti környezetben fekvő, közvetlenül a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum fürdőjével összekapcsolt létesítmény 1999 szeptembere óta fogadja a kempingezés szerelmeseit.

Reklám


A 15 év alatt csaknem140 ezer vendég közel 1 millió vendégéjszakát töltött el a kemping árnyas fái alatt, ami kiemelkedő eredménynek számít. A vendégek többsége Németországból, Csehországból, Ausztriából és Lengyelországból érkezett, de jelentős a száma a magyar vendégeknek is.  


A jubileum alkalmából szeptember 12-én és 13-án a kemping vendégeit reggeltől estig színes, szórakoztató programokkal - reggeli fúvós ébresztővel, kirakodó vásárral, néptánc bemutatóval, íjászkodással, csapatépítő közösségi játékokkal - várják. Az ünnepélyes megnyitót követően az érdeklődők csatlakozhatnak a Thai Chi mozgás meditációhoz, megismerkedhetnek a tibeti hangterápiával és egy páratlan masszázs-show keretein belül a fürdőben elérhető szinte valamennyi masszázsfajtával.

Az esti órákban a vendégek élőzenével kísért vacsorán kóstolhatják meg a magyar konyha kiváló fogásait. Aki pedig még tovább szórakozna, az megtekintheti a tűzzsonglőrök látványos bemutatóját, kipróbálhatja szerencséjét a BINGO játékban, sőt a születésnapi tortát is megkóstolhatja, és jubileumi emlékplakettet készíthet.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média