Rajzpályázat, különleges programok - Ne maradjon le!

Közeledik a víz világnapja, a fürdők ezen a napon különleges programokkal kedveskednek a vendégeknek. Bükfürdőn például az óvodás és az általános iskolás gyermekek számára hirdetnek rajzpályázatot. A kritériumoknak megfelelő rajzot benyújtó gyermekek az adott napon a felnőtt jegy vásárlása mellett kísérőként díjmentesen léphetnek be a fürdőbe.

ReklámHarmincöt magyar fürdő várja akciókkal a vendégeit a víz világnapján, március 22-én. A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum az idén is csatlakozik a Magyar Fürdőszövetség víz világnapi rendezvénysorozatához, amelynek kapcsán számos színes programmal: vízi napüdvözítő tornával, csúszdaversennyel, ingyenes vízitornával, kalózpartival, játszóházzal, kézműves sarokkal, bingo játékkal várja a kicsiket és a nagyokat.


A fürdő a világnap kapcsán rajzpályázatot is hirdetett óvodás és általános iskolás gyermekek számára „A víz, ahogy én látom” címmel. A pályázatok leadása kizárólag személyesen történhet március 22-én 8.30 és 15 óra között a Büki Gyógyfürdő Zrt. „A" bejáratának információs pultjánál. A pályázat kritériumainak megfelelő rajzot benyújtó gyermekek az adott napon a felnőtt jegy vásárlása mellett kísérőként díjmentesen léphetnek be a fürdőbe. Az alkotások megtekinthetőek lesznek 2014. április 6-áig a fürdő átriumában, valamint a www.bukfurdo.hu honlapon.


A víz világnapjának megünneplését az 1992. évi Rio de Janeiro-i környezetvédelmi konferencián kezdeményezték. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, felhívta a kormányok, szervezetek, magánszemélyek figyelmét a víz életünkben betöltött fontos szerepére. A cél, hogy óvjuk, védjük a környezetünket, s ezen belül a Föld vízkészletét.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média