SZÉP-kártyával strandbelépő - plusz még ezek a szolgáltatások is fizethetők vele

SZÉP-kártya wellnessHétfőtől még többen járhatnak gyógyfürdőbe. A SZÉP-kártyával a strandbelépő is megfizethető. Több fórumon halhattunk arról, hogy bővül a felhasználási kör. Arról azonban keveset tudni, melyek azok a szolgáltatások, amelyek közül például egy gyógyfürdőben választhatunk.

Reklám

Először is tudni kell, hogy gyógyfürdőben, strandfürdőben és élményfürdőben is fizethetünk SZÉP-kártyával. A gyógykomplexumokban speciális gyógyászati szolgáltatásokra is fordíthatjuk a keretet. Sőt bizonyos egészségügyi vizsgálatokon is részt vehetünk a SZÉP-kártyáról fizetett összegből.


SZÉP-kártyáról fizethető a szaunázás, gyógy- és wellness kezelésekKicsit bővebben, melyek ezek:A szaunavilágban számos szaunatípus közül lehet választani: aroma gőzkabin, finn kőszauna, herbál kabin, kristály gőzkabin, tepidárium, aroma szauna, ördögszauna, finn erdei szauna.


A gyógy- és wellness kezelések sora rendkívül hosszú. Ezért csak néhányat említünk összefoglaló jelleggel. Masszázsok, pakolások, thermo spa kezelések, sókabin, fitnesz. Aktív wellness kezelések, programok mellett pedig egyes gyógyászati vizsgálatok és kezelések is fizethetők SZÉP-kártyáról.


Érdemes tehát tájékozódni, hiszen nem csak a strandbelépő fizethető SZÉP-kártyával, hanem számos, kikapcsolódást és feltöltődést, gyógyulást segítő szolgáltatás is.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média