Lehet, az Ön szervezete is felhalmozott télen egy kevés méreganyagot – a böjt, a wellness segíthet

méregtelenítésLassan véget ér a tél, így belső kényszerként érezzük, hogy feltöltsük a szervezetünket, a testünket. Ahogy a természet, úgy a testünk, a lelkünk is megújulásra vágyik ilyenkor.

Reklám

Lassan a böjti időszak is elkezdődik, gyakran több egészségtudatosan élő erre az időszakra időzíti a saját megújulási programját is.


Ebben nagy szerepet kap a méregtelenítés. A megújulás része a wellness, a lélek és a test harmóniájának megtalálása. A szauna kiváló méregtelenítő, ahogy a gyógyfürdőben igényelhető nyirokmasszázs és más természetes gyógymódok is.


Mivel télen kevesebb lehetőségünk jut a mozgásra, így több méreganyag halmozódik fel. Érdemes tudni, hogy a bejutott méreganyagok a zsírszövetben raktározódnak el. Ezeket ilyenkor, tél végén célszerű kiűzni. Szükség van a méregtelenítésre! Például mozgással, szaunázással.


A böjt és a méregtelenítés jó, ha szakértő közreműködésével történik. Főként hosszú távú kúrák esetén érdemes orvos, dietetikus tanácsát kérni. Sokat tehetünk a szervezetünkért, ha az étkezésre is odafigyelünk. A sok folyadék bevitele, a zsíros, sós élelmiszerek mellőzése is segíthet a tavaszi megújulásban. Fogyasszon sok zöldséget, gyümölcsöt, és szakítson időt a gyógyfürdős kikapcsolódásra!

Vegyen részt wellness programokon, és próbálja összehangolni a testét és a lelkét, amennyire csak lehet. A gyógyvízben található ásványi anyagok is jótékonyan hatnak, segítenek, hogy megújult erővel vágjon neki a tavasznak. Próbálja ki!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média