Időjárás - húsvéti wellness a fürdőben, programok a gyereknek is

Nem éppen tavaszi időjárásban ünnepelhetjük a húsvétot. A kikapcsolódáshoz azonban nem feltétlenül kell verőfényes napsütés. A hosszú hétvégén akár gyógyfürdőben is lehet ünnepelni. Bükfürdőn például mindhárom nap programokkal várják a fürdőzni, kikapcsolódásra vágyókat.

Reklám

 

Március 29-én "Érezd a ritmust!" - zumba táncbemutató és közösségtorna lesz. Arról, hogy milyen érzés vízben zumbázni, már írtunk. Ide kattintva részletek is olvashatóak.


Március 30-án nyusziváró programokon lehet részt venni. Lesz tojáskarcolás, mesekvíz, tojáskeresés, gyermektorna és csúszdaverseny is. Emellett mazsorettfelvonulást is terveznek a szervezők. Április elsején, húsvéthétfőn nem marad el a locsolkodás. A gyerek nagy örömére lesz vízipisztoly verseny és gyermektorna is.


A gyógyfürdőbe, élményfürdőbe érkező családok minden tagja talál magának programot. Szóljon a hétvége a kikapcsolódásról, a pihenésről! Használják ki a lehetőséget, és próbálják ki most a különféle wellness lehetőségeket. Szaunázzanak, a masszázst se felejtsék és lazítsanak a gyógyító vízben.


Biztató egyébként, hogy a mostani havas időjárás ellenére a hétvégén Bükre 12-14 fokot jósolnak a meteorológusok. Ez azt jelenti, hogy számíthatunk egy kis napsütésre is. Valamelyest érezhetjük, hogy a tavasz azért próbálkozik. Kicsit előrébb tekintve kiderül, hogy az ország nyugati felén április közepén már 20 fok fölött lesz a nappali hőmérséklet.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média