Gőzkabinban, gőzfürdőben gyógyíthatjuk a légúti problémákat - télen sokan ezt választják

Ilyenkor télen többen küzdenek felső légúti panaszokkal, megfázással. Sokan köhögnek és rekednek be az időjárás miatt. Ezeken is segít a gőz.

ReklámA szaunától eltérően a gőzkabinban alacsonyabb, 40-60 fokos a hőmérséklet, a páratartalom pedig akár 100 százalékos is lehet. Ez utóbbinak köszönhetően az izmok teljesen ellazulnak, a bőr pórusai pedig kitágulnak. Az ízületi betegségek kezelésére rendkívül jó, a gőz segítségével csökkenthetők a reumatikus panaszok is.


Ilyenkor télen sokan használják ki a gőzfürdő, a gőzkabinok kínálta lehetőségeket. Főként a megfázásból eredő panaszok kezelésére. A meleg hatására ugyanis a tüdő és a légutak teljesen kitisztulnak. Ahogy a szaunázás, úgy a gőzkabin is alkalmas a rosszkedv, a levertség kezelésére. Emellett az alvászavarral küzdőknek is hasznos lehet az alkalmazása.


A gőzkabinok is különbözők lehetnek, van olyan, ahol aromákkal teszik még hatékonyabbá a gyógyulást. A légúti problémák kezelése így még eredményesebb lehet. Nézze meg, erre itt is van lehetőség!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média