Ünnepi készülődés, tornyosuló feladatok, nyak és vállfájdalom - Ön is érintett?

Az ünnepek közeledtével, az idő fogytával egyre többen feszültek. A teendők csak tornyosulnak, emiatt pedig gyakran jelentkezik fejfájás, és a vállizmok is merevvé válnak. Nézze meg, hogyan lazíthatja el magát.

ReklámAmellett, hogy a fájdalmakon is enyhít a fej- és nyakmasszázs, csökkenti a stresszt is. A kezeléskor eltöltött idő pedig lehetőséget teremt arra, hogy a hátralévő teendőket számba vegye. A rossz tartás és a tornyosuló feladatok, azaz a növekvő nyomás miatt megfájdulhat a nyak, következménye pedig fejfájás lehet. Ennek kezelésére alkalmasak a gyógyfürdőben is kérhető masszázsfajták.A fejmasszázs során a nyaki nyirokcsomókat is masszírozzák, így fokozódik a nyirokkeringés. Sőt, a fej oxigén ellátása is javul.

 


Így zajlik egy masszázs:A masszázs során először a tarkón, a nyak és a hát felső részén végeznek frissítő masszázst, majd az egész arcot, a homlok, az orr, a szem és a fül körüli részeket masszírozzák végig. A két terület kombinált kezelése segíti a test feszes izmainak oldását.

 


Kíváncsi az árakra? Nézze meg itt!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média