A megújító wellness kezeléseket választják ilyenkor a hölgyek

A hölgyek körében ilyenkor igen népszerűek a szépségápoláshoz köthető wellness kezelések. Tavasszal a megújulás jegyében többen választanak a spa csomagok közül.

Reklám

Népszerűek a fiatalító masszázsok, szaunák, de sokan szeretnének eltüntetni egy keveset a zsírpárnákból, és feszesíteni a bőrt. Mutatjuk, hogyan tehetik meg.


Aki időben elkezd fitneszedzésre járni, még a nyárra formába hozhatja a testét. A medical wellness centrumban lehetőség van saját edzésterv szerint erősíteni a testet. Akár orvosi felügyelet mellett, szakértő közreműködésével. Ha biztosra szeretnénk menni, kérjünk táplálkozási tanácsokat is. De mennyibe kerül mindez? Itt megnézheti.


Az alakformáló masszázs ugyancsak népszerű tavasszal. A nyárra készülő hölgyek ezzel a wellness kezeléssel tovább finomíthatnak a megjelenésen. A cellulit masszázs során a bőr alatti kötőszövetekben lévő zsírsejteket masszírozzák erőteljesen, amelynek hatására feszesebb lesz a bőr.

 

>>> Szaunázás 100 forintért - próbálja ki! <<<


Méregtelenítésre, egy kevés fölösleg leadására a szaunában is van lehetőség. Ám az itt leadott akár 1-1,5 kiló főként víz, így az alakformálásban nincs jelentősége. Életmódváltással, a táplálkozás és a mozgás összehangolásával azonban lehet látható eredményeket elérni.Szakértők a szaunázóknak azt javasolják, hogy akik fogyni szeretnének a szaunázás után, tartózkodjanak a nagy mennyiségű folyadékfogyasztástól, de az evéstől még inkább. Mindezt természetesen körültekintően tegyék!


A szaunázás és a fogyás összefüggésében olvasható, hogy a szaunázás után érdemes rövid böjtöt tartani (e fölött általában elsiklanak), azonban szaunázás előtt nem szabad diétázni, különben összeomlik a keringés. Kedvezőnek bizonyul, ha a szaunázást követő napon tartunk böjtöt.Válassza ki az Ön számára megfelelő tavaszi wellness kezelést, próbálja ki a szaunázás kínálat előnyöket itt.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média