Ilyen egy születésnap a kempingben (VIDEÓ)

Bükfürdő - 15 éves a gyógykempingCsaknem 140 ezer vendég közel 1 millió vendégéjszakát töltött a bükfürdői Termál Kempingben, amely idén ünnepli fennállásának tizenötödik évfordulóját.

Reklám

A jubileumhoz kapcsolódóan programsorozatot is szerveztek a közvetlenül a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum fürdőjével összekapcsolt létesítményben. A hivatalos ünnepség pénteken köszöntőkkel kezdődött, ahol mások mellett a beszédet mondott Vörös Imre, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum ügyvezető igazgatója is.

"Azt gondolom, hogy aki 15 éve járt itt és most újra ellátogat, elcsodálkozik azon, mennyi minden változott. De a változásoknak nincs vége, sokat kell még fejlődni. Nagyon komoly terveink vannak arra, hogy a fürdőt hogyan tudjuk tovább fejleszteni" - fogalmazott a fürdő igazgatója.

Konkrétumokat ugyan nem árult el, annyit viszont elmondott, hogy a családok és az idősödők számára is lesznek meglepetések.


A kemping lakói számos programon vehettek részt a két napos eseményen. Volt egyebek mellett reggeli fúvós ébresztő, kirakodóvásár, néptánc bemutató Thai Chi meditáció és bingóban is próbára tehették a szerencséjüket az ünneplők. De ahogy az egy születésnapon illik, készült torta is, amit szintén megkóstolhattak a kemping lakói.


Az ünnepségen készített felvételek az alábbi videóban tekinthetők meg.

 

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média