Ez önnek való - egyből megoldhatóbbnak tűnnek a problémák

masszázs, BükfürdőNagyjából nyolcvan féle masszázstípus létezik manapság. A hatásukat és a technikájukat tekintve is különböznek. Van, amelyik erőteljesebb, de léteznek lágy, inkább simogató masszázstípusok is. Szinte minden testrész masszírozható. Rendszeres kezeléssel komoly gyógyulások is elérhetőek.

Reklám


Rövid idő alatt teljes gyógyulást nem lehet várni. Viszont pár alkalom után már enyhülhetnek a tünetek. Ami megegyező tulajdonság, hogy minden masszázs ellazít, energetizál, és javítja a közérzetet.


A legtöbb masszázs lazítja az izomzatot, ezáltal csökkenti a feszültséget. Enyhíti a fájdalmat. Ami a masszázs utáni érzést illeti, nem könnyű azt szavakba önteni. Ez betegségektől és egyéntől függ. Talán a könnyedség érzésével lehet a legátfogóbban leírni. A masszázs végén a test könnyebbé válik. A problémák sem tűnnek akkorának, mint a kezelés előtt. A masszírozott személy általában erősebbnek érzi magát - lelkileg is - és magabiztosabbá is válik.


Népszerű a svédmasszázs, a különböző egzotikus masszázsok, a lávaköves és a talpmasszázs is. Ezekről már korábban írtunk - olvasson róluk itt, a SpaMagazin oldalán.


Ha nyolcvan fajta masszázs nem is, de a legtöbb ilyen szolgáltatás igénybe vehető az egyes gyógyfürdőkben. A gyógyvizes terápiák kiegészítő kezeléseként rendkívül hatékonyak. Amennyiben valamilyen egészségügyi problémával küzd, az alkalmazandó masszázsfajtáról kérje ki orvosa tanácsát.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média