Kíváncsi vagy rá, melyik szerveddel lehet probléma?

Fáj a talpad, a lábfejed? Nézd meg, melyik reflexpont az. Kiderítheted, melyik szerveddel lehet probléma. Tudtad, hogy a talpmasszázzsal szinte minden betegség kezelhető?

Reklám

A talp részen egyebek mellett a láb, a csípő, a gerinc, a mellkas, az ágyék pontjai találhatók, de a gyomor, a mellékvese, a hasnyálmirigy, a vastagbél, a húgycső is kezelhető az itt található pontok masszírozásával. Ezek többnyire a talp belső részén találhatók. A külső felén a szem, a fül, a tüdőhörgők, a szív, a máj reflexpontjai vannak. Nem mindegy azonban, melyik lábon érzünk panaszt. Például a szív, a lép a bal lábon található, míg a máj, a húgyhólyag a jobb oldalon. Sőt, van, hogy egy-egy pont nagyon közel található egymáshoz, így csakis szakemberre lehet bízni az ilyen masszírozást.


A hozzáértő a talp masszírozása alapján meg tudja mondani, milyen szervi problémánk lehet. Apróbb jelek a talpon ezt mind mutatják. Így egy-egy egészségügyi probléma estén bátran fordulhatunk talpmasszőrhöz. Akár már egy kezeléssel is eredmény érhető el. A kúraszerű alkalmazás még jobb lehet.


Nézzünk néhány betegséget, amelyek kezelhetőek a talpmasszázs segítségével. A csontritkulástól kezdve az allergián át a cukorbajig, a fejfájásig szinte minden szóba jöhet. A talpmasszázs ezeken túl a hátfájás, az ízületi problémák, a gyulladások gyógyítása mellett a rákos megbetegedések kiegészítő kezeléseként is alkalmazható. Fontos azonban, hogy talpmasszázst szakértő végezze, hiszen nem mindegy, milyen erősséggel, milyen pontokon és mennyi ideig masszírozunk. Kipróbálnád, hogy a masszázsok miben tudnának segíteni? Klikk

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média