Így telt a legmelegebb hétvége: Südi Iringó táncoltatta meg a büki strandolókat (VIDEÓ)

Südi Iringó BükfürdőnSüdi Iringó táncoltatta meg a büki fürdőzőket, a Táti Német Nemzetiségi Fúvószenekar fúvósai pedig a vízben zenéltek. Ez történ a nyár eddigi legmelegebb hétvégéjén a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban. Nézze meg összefoglaló videónkat!

Reklám



Több ezren látogattak el Bükfürdőre a nyár eddigi legmelegebb hétvégéjén. A strandolók ezúttal sem unatkoztak, ugyanis a számos vízi program mellett színpadi és zenés produkciók is szórakoztatták a Büki Gyógyfürdő vendégeit. Délelőtt a Táti Német Nemzetiségi Fúvószenekar zenélt a fürdőzőknek. A vendégek a gyógyvizes medencében pihengetve láthatóan élvezték a fúvósok előadását. Nem csak a strandolóknak, hanem a zenészeknek is melegük volt, így ők is felfrissítették magukat a medencében, közben természetesen zenéltek.


A büki fürdő bejáratánál egy babakiállítást is megtekinthettek az érdeklődők. Kézzel készült, igazán élethű porcelán babákat csodálhattak meg itt a vendégek. A Táti Porcelánbaba Klub alkotásai között voltak ismert mesefigurák és az újszülött babákra megtévesztésig hasonlító alkotások is.
Délután a forró hőmérsékletet egy színpadi produkció tette még forróbbá. Südi Iringó és táncosai latin táncokat adtak elő. A nagy meleg ellenére a közönség is kapható volt egy kis táncra.


Az ismert táncos az autogram osztás és a fotózkodás után Bükfürdőn hűsítette magát. Südi Iringó elmondta: ha teheti, a nagy hőségben ő is a strandot választja.

 

 

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média