Változatlan árú belépőkkel kezdődik a strandszezon

Május elsején megkezdődik a strandszezon: a Dagály és Palatinus már várja a vendégeket, a többi strand egy hónap múlva nyit ki - mondta a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. marketingigazgatója az M1 aktuális csatornán péntek reggel.

Reklám

Czinege Szilvia arról is beszélt, hogy a jegyárak a legtöbb helyen nem változtak, egy-két helyen emelkedtek a napi belépők árai, a Csillaghegyi strandon pedig megtartják idén is a tavaly bevezetett 900 forintos családi belépőt.


Az árak meghatározásakor fontos szempont volt, hogy mindenki eljuthasson a strandokra és a veszélyes bányatavak helyett a biztonságos strandfürdőzést válasszák az emberek. A családoknak nagyon fontos, hogy biztonságban tudják a gyerekeket, és erre a strandok kiválóan alkalmasak - jegyezte meg.


Czinege Szilvia hozzátette: idén is számtalan kedvezménnyel várják a strandolókat, például folytatódik az a program, amelyben a legjobban tanuló általános iskolásokat ingyenes strandbelépővel lepik meg. Ehhez az akcióhoz idén csatlakozott a Fővárosi Nagycirkusz is, így a strandbelépő mellé egy cirkuszi belépőt is kapnak a kitűnő tanulók.

 

(MTI)

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média