Akkor itt a nyár - nézzük, meddig tart a kánikula

strand és kánikulaAz előttünk álló hétvégén 30-33 fok lesz, igazi strandidő. De meddig számíthatunk a hőségre? Jó hírünk van.

Reklám

Nemrég egy hosszú távú előrejelzést közöltünk a SpaMagazin oldalán. Ebben is látszott, hogy ha késve is, de július közepén megérkezik a nyár. Most, a hétvégén 30-33 fokra lehet számítani. A későbbiekben is hasonlóan jó idő lesz. Főként a hétvégéken várható strandidő. Az időkép.hu előrejelzése szerint hétfőtől 28 fokra csökken a hőmérséklet, a következő hétvégén pedig újra 30 fok fölötti lesz.

A 28-ai héten hétköznap is 30 fok körül lesz a csúcs. Csupán 30-án lesz egy-két fokos lehűlés. A hosszú távú előrejelzés szerint a kellemes nyári idő - esetenként 30 fok fölötti hőmérséklettel - egészen augusztus közepéig tart. Az ezt követő időpontokra nincs még adat.


Szóval itt az ideje, hogy strandoljunk. Most már a hőmérséklet is szuper lesz. Nem kell mást tenni, csak kiválasztani a megfelelő strandot és összepakolni - ebben segít a SpaMagazin strandszett ellenőrzője.

Töltse a szabadnapjait olyan strandon, fürdőn, ahol a család minden tagja talál magának programot. Látogasson el Bükfürdőre, nézze meg, milyen programokkal várják a nyári strandnapokon!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média