Ősszel és télen is fizethet SZÉP-kártyával - kényeztető és gyógyító kezelések is vásárolhatók vele

Nem csak nyáron, ősszel is lehet gyógyfürdőzésre költeni a SZÉP-kártyán szereplő összeget. Néhány pluszszolgáltatás is fizethető vele.

ReklámMint korábban írtuk, strand- és fürdőbelépő is vásárolható SZÉP-kártyával. Erre a kártya mindhárom alszámlájáról van lehetőség. Korábban csak a harmadik "zsebből" lehetett fizetni a belépőt, most működik az átjárhatóság az alszámlák között.
Emellett egyes gyógyfürdőkben már wellness-szolgáltatások is fizethetők a kártyáról. Egy részletes bejegyzésben foglalkoztunk már azzal, milyen gyógyfürdős kezelések kérhetőek így.


Íme, néhány közülük:
Említhetnénk a gyógy- és wellnesskezeléseket és a tb-s kezeléseket is. Plusz szolgáltatásként igénybe vehetők például a gyógymasszázsok, a pakolások és a hidroterápiás kezelések. Emellett kényeztető spa csomagok és kényeztető masszázsok is szerepelnek a kínálatban. Részletek itt.Szeretünk SZÉP-kártyával fizetniEgy korábbi statisztika szerint a fürdőszolgáltatások 11 százalékát SZÉP-kártyával fizették. Arról, hogy pontosan milyen szolgáltatások vehetők még igénybe, a belépő megvásárlásán túl itt olvashat.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média