A téli időszakban több a nyugdíjas vendég a gyógyfürdőben - a nekik szóló akciók száma is egyre gyarapodik

A téli időszakban a gyógyfürdők látogatóinak nagy százalékát a nyugdíjasok teszik ki. Ezt az üzemeltetők is tudják, ezért ilyenkor különösen sok, az idősödő korosztálynak is szóló akciót kínálnak.

Reklám

Nemrég országos szinten igényelhetett kedvezményes fürdőbelépőket az érintett korosztály. Az érdeklődés rendkívül nagy volt. Két hét alatt elfogytak a megváltható belépők. A programban így 15 ezer nyugdíjas kap kedvezményes fürdőbelépőt.
 


Sokan kérték a regisztrációkor unokáik segítségét, egyesek ugyanis nehézkesen boldogulnak az interneten kitölthető regisztrációval.


A program keretében hatvan hazai gyógyfürdőbe mehetnek fürdőzni a "nyertesek". Nekik csak annyit kellett tenniük a regisztráción kívül, hogy 2 ezer 500 forintot befizetnek.


A tájékoztatás szerint a kedvezményezett nyugdíjas fürdőzők heteken belül használhatják a fürdőbelépőjüket. Az Erzsébet fürdő napijegy ára így 1500 forint.

Akik lemaradtak volna a nyugdíjasoknak szóló kedvezményes belépőjegyekről, ne bánkódjanak. A fürdők főként a téli időszakban kínálnak akciós belépőket az idősödőknek. Aktuális akciókról itt is olvashat.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média