Akkor hogyan is alakulnak a karácsonyi és szilveszteri hosszú hétvégék?

December 24-e az idén szerdára esik, a karácsonyi ünnep így péntekig tart. Vagyis igencsak hosszú hétvégénk lesz. Összesen öt nap. Hasonlóan alakul a szilveszter és az újév első napja is. A szerencsések akkor is öt napot töltetnek munka nélkül. Ezek szerint lesz bőven szabadnap az év végén arra, hogy wellness közben pihenjük ki az év fáradalmait, illetve gyógyfürdőben gyűjtsünk erőt 2015 megpróbáltatásaira.

ReklámIgaz, a fedett élményfürdőkben nem számít, milyen az időjárás. Mi ennek ellenére megnéztük, mi várható. Kérdés azonban, mennyire megbízható egy 30 napos előrejelzés. Azért mutatjuk, mit jelez az AccuWeather.com. Havat egyedül december 14-e környékére írnak, de csak keveset. Karácsonykor inkább esőre számíthatunk. A hőmérséklet pedig várhatóan 5 fok körül alakul. December 29-én ismét lehet egy kevéske hó, de marad az enyhe idő. Úgy tűnik, nem lesz fehér karácsony 2014-ben.

Reménykedni azonban lehet, hiszen több mint egy hónapunk van még. Ha pedig már tervezzük az év végi wellness hétvégét, válasszunk olyan helyet, ahol jó idő esetén tudunk akár nordic walkingozni, kirándulni, jókat enni, mindezek előtt vagy után pedig wellness fürdőben pihenni, kikapcsolódni, esetleg korszerű szaunavilágban lazítani. Töltsük aktívan az ilyen hétvégéket, sokkal nagyobb élménnyel gazdagodhatunk, ha nem csak a szállodában töltjük azt  a 2-3 napot. Főleg, ha gyerekekkel indulunk, mondjuk családoknak kialakított élményfürdővel rendelkező településre. Mutatunk egy tippet!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média