Talpmasszázzsal a betegségek ellen - a gyógyfürdőkben is

Talpmasszázs - BükfürdőTalpmasszázzsal gyógyított szervi betegségek. Nem ritka manapság, hogy a gyógyfürdőkben és az élményfürdőkben is igénybe vehető talpmasszázs kezelés.

Reklám

A talp reflexpontjait masszírozva olyan öngyógyító folyamatok indulnak el a szervezetben, amelyek segítségével képes meggyógyulni a páciens.
Emellett oldja a stresszt, nyugtat és ellazít, valamint javítja a vérkeringést is. Az elv szerint minden, a talpon található reflexpontnak megvan a hozzárendelt szerve. Így, ha a talpon megfelelő módon masszírozzák ezeket, gyógyíthatják a szervi bajokat is.


Van olyan, amikor nem ajánlott a kezelést igénybe venni. Visszerek heveny gyulladása, trombózis, láz esetén nem javasolt. Szív- és daganatos betegségek és terhesség esetén mindenképpen csak szakértő végezze a masszírozást.

 

Talpmasszázs után mélyebb alvást, stresszmentességet tapasztalhat.


Milyen érzés? Mit érezhet a talpmasszázs után? Stresszmentességet, a fájdalmak megszűnését, fittséget és mélyebb alvást tapasztalhat - ezáltal kipihentebb lehet. Ahogy más kezeléseknél, itt is hatásosabb a rendszeres masszázs. Ennek ellenére már egy masszírozás is segíthet a gyógyulásban és a feltöltődésben.

Próbálja ki fürdőzés közben, akár a gyógyfürdőben. Ez a spa része, érdemes élni a lehetőséggel.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média