Növekszik a gyógyfürdőzés és a wellness népszerűsége

Évről évre többen megyünk gyógy- és wellness szállodába. De a termálfürdők nyújtotta szolgáltatásokat is gyakrabban keressük. A téli időszakban igencsak népszerűek a wellness pihenések. Egyesek egy napra mennek a közeli fürdőbe, mások wellness hétvégén lazítanak. Ez leginkább a középkorúakra jellemző.

Reklám

A napigazdasag.hu összeállításából kiderül, hogy a tavalyi évhez képest idén még nagyobb forgalomra számíthatnak a fürdővárosokban. A téli időszakban idén is keresettek a termál- és gyógyfürdős helyek. A termálszezon hivatalosan nemrég kezdődött, erről mi is beszámoltunk. Az igazi őszi, téli wellness időszaka azonban már október óta tart. A napilap cikkében olvasható, hogy ilyenkor a szabadidős és a gyógyászati vendégforgalom körülbelül 30-40 százalékkal nő.


Azt is megtudtuk, hogy a wellness szállodákban általában a középkorúak mennek, de a fiatal korosztály aránya is folyamatosan emelkedik. Hétközben inkább az idősödők tudnak gyógyfürdőbe menni, a hétvége már inkább a középkorúaké és a családosoké.


Merthogy manapság a fürdőkben minden korosztály talál magának kikapcsolódási lehetőséget. Azok, akik a gyógyító víz erejét vennék igénybe gyógyvizes medencében pihengetnek, akik inkább élményre, feltöltődésre vágynak az élményfürdős attrakciókat és a szaunázási lehetőségeket keresik - akár családdal együtt. Tudjon meg még többet a wellnessfürdős szolgáltatásokról, árakról itt.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média