Újdonság! Ön is kipróbálná a bambusz masszázst?

A bambusz masszázs az egyik legújabb masszázsfajta, ami megjelent Európában. Hogy kipróbáljuk, azért nem kell messzire mennünk.

Reklám


Régen a keleti kultúra szerves részeként a bambuszt széles körben alkalmazták, leginkább a bőrápolás, a fiatalság megőrzésében érhetők el a segítségével komoly eredmények.

 

 


A bambusz masszázs technikailag a lávaköves masszázshoz hasonlít, visszaadja az ősi rituálék élményét, a természet közelségének érzetét. A kezeléshez használt bambuszrudak különböző hosszúságúak és vastagságúak, és felmelegítve használják azokat. A kezelendő felületet meleg olajjal kenik át, és a rudakkal lassú, de néhol erőteljesebb mozgást végezve masszírozzák át. A bambuszt annak megfelelően cserélik, minél mélyebb hatást szeretnének elérni az izmok ellazítása szempontjából.


>>> Kipróbálná? Klikk! <<<


A bambusz masszázs különlegessége abban is rejlik, hogy a rudak természetes borítása egy külső héj, a kovasav, ami egyfajta kvarcbevonatot képez, és nyomás vagy hő hatására elektromos energiát generál. A "páciens" a masszázs során meleg, szinte bizsergető érzést tapasztalhat. A terápia mindenki számára egyedülálló élmény* lehet.


A masszázs jótékony hatása, hogy serkenti a vérkeringést, javítja a nyirokrendszer működését, lazítja az izmokat és akár megszüntetheti a gerincfájdalmakat is. Próbálja ki! Érdemes.


*Mit jelent a piros csillag? Gyűjtsd össze a SpaMagazin bejegyzéseiben a kiemelet kifejezéseket és nyerj szuperkombi fürdőbelépőt! Olvasd el a részleteket itt!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média