Bükfürdőről jelentkezett a TV2 reggeli műsora - Nézze vissza a videókat!

Bükfürdőről jelentkezett a héten a TV2 Mokka című reggeli műsora. Az adásokban a büki kikapcsolódási lehetőségeket vették sorra és természetesen a gyógyfürdőről is szó esett.

Reklám

Az utazók többsége az Európa-szerte híres gyógyfürdő miatt látogat a Vas megyei településre. Többen érkeznek már gyerekekkel együtt, hiszen nem csak gyógyulásra alkalmas a fürdő és a város, hanem az egész család számára kínál kikapcsolódási lehetőséget.


A Bükfürdőre érkezők elsődleges célpontja még mindig a gyógy- és élményfürdő, de a fürdőzés előtt szívesen sportolnak mondjuk a kültéri fitnessparkban, nordic walkingoznak vagy kerékpároznak a túrázásra kiválóan alkalmas, látnivalókban gazdag térségben.


A TV2 műsorában természetesen ezeket is sorra vették, a kapcsolódó videó részlet itt nézhető meg.


A műsorban egyebek mellett szó volt arról is, hogy Bükfürdő már nem csak a gyógyulni vágyók számára lehet kiváló üdülési célpont, hanem a kisgyermekes családok kedvelt üdülőhelyévé is vált. A településen családbarát szállodák is találhatók, és a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum is kínál kikapcsolódási lehetőséget a legkisebbektől kezdve az idősödőkig egyaránt. Erről a napokban készítettünk egy összeállítást, ez itt tekinthető meg.


A Mokkában a műsorvezetők számos büki programon vettek részt, az ezekről készült videók a TV2 oldalán megtekinthetők, ha kíváncsi rá itt keresse.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média