Te is tervezel őszi wellnesselést? - Ennyibe kerülhet

Megjelentek az őszi kényeztető, pihentető ajánlatok. De mennyibe kerül egy átlagos wellness pihenés?

Reklám

Megjelentek az őszi kényeztető, pihentető ajánlatok. De mennyibe kerül egy átlagos wellness pihenés?


Megoszlanak a vélemények arról, mit nevezünk átlagosnak. Mi úgy gondoltuk, egy félpanziós pihenés manapság annak mondható, mondjuk egy háromcsillagos szállodában. Korábban írtuk, hogy a fürdővárosokban főként a wellness hétvégékre utaznak a turisták, akik átlagban 3 napot töltenek a kiválasztott helyen.


Ha már wellness, kényeztetés is jár. Ezért többnyire olyan szállodába megyünk, ahol fedett wellnessfürdő is van, vagy lehetőségünk nyílik kikapcsolódni a szállodához közel található élményfürdőben, szaunavilágban.


A masszázst, a szaunázási lehetőséget sokan nem használják még ki (legalábbis plusz összeget nem áldoznak rá), az egész napos fürdőzésről azonban nem mondanának le. Ezért is választanak szívesen olyan csomagot, amelynél a fürdőbelépő is benne van az árban. Ha jó helyet választunk, ajándék masszázst is kaphatunk, illetve lehetőséget arra, hogy díjmentesen használjuk a szaunát.


Nézzük az árakat. Az átlagos, fürdőbelépőt tartalmazó csomag egy éjszakára nagyjából 12-13 ezer forinttól érhető el. Természetesen ez változhat az ország különböző pontjain. Mi bükfürdői szállodák ajánlatait néztünk meg. Tény, ezek a díjak hétköznapokra vonatkoznak. Így a szabadsággal rendelkezők előnyben vannak. A hétvégére vonatkozó ajánlatokban egy éjszaka egy főnek 17 és 20 ezer forint közötti áron foglalható. Azért van különbség.


Vannak azonban már ajánlatok az őszi szünetre is. Ebben az időszakban egy éjszaka nagyjából 15 ezer forintba kerül. Aki pedig hosszabb időt töltene wellnessel, esetleg gyógyulással, már 13 ezer forintért is talál magának szobát egy éjszakára. Itt azonban feltétel, hogy legalább egy hetet kell foglalni.
Korábban írtuk, hogy lesz még hosszú hétvége idén, ezeket érdemes kihasználni. Ilyen például az október 23-ai hét, amikor akár csütörtöktől vasárnapig wellnesselhetünk. Ebben az időszakban az árak 19 ezer forint körül alakulnak - éjszakánként.


Az általunk megnézett csomagajánlatokhoz jár belépő a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba. Ha szeretne még többet tudni a wellness ajánlatokról itt tájékozódhat.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média