A belépők nagy többsége nem drágul jövőre Bükfürdőn

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum folyamatosan bővíti szolgáltatási körét, és nagy gondot fordít a minőségi színvonal emelésére, sőt arra is figyel, hogy mindezt elérhető áron kínálja a vendégei számára.

Reklám


A fürdő a jövő évben az idei árakon tartja kombi belépőit, az élményfürdőbe szóló elő- és utószezoni belépőit, a szaunabelépőt, valamennyi gyógyszolgáltatását, a masszázsok nagy többségét, a medical wellness és kényeztető spa csomagjait, valamint a kölcsönzési díjakat is.


Bükfürdő Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand és élményfürdője, legmodernebb Szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat. A fürdőkomplexum egyes szolgáltatási egységei egymástól függetlenül is látogathatóak, kínálatuk, nyitva tartásuk eltér egymástól, így minden korosztály megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.


Bükfürdőn tervezik a jövőt, ennek keretében több olyan beruházás előkészítése is folyamatban van, amelyek megvalósítása a következő években várható. Ennek egyik fő eleme az a családi és gyermek élménymedence, amely a strandolásra használható vízfelület nagyságát jelentősen bővítve a gyermekes családok, illetve a középkorosztály igényeit egyaránt célozza kielégíteni. Több energetikai projekt is előkészítés alatt áll, amelyek célja az energiaköltségek további csökkentése a termálenergiában rejlő lehetőségek minél hatékonyabb kiaknázásával.


A fejlesztéseken kívül a fürdő a jövő évben is számos újdonsággal, valamint rendezvénnyel, színes programmal várja a vendégeket. 

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média