Így nyaralunk mi, magyarok

Leginkább a főszezonban megyünk pihenni, és a többség a belföldet választja. A Balaton mellett népszerűek a fürdővárosok.

Reklám


Százból 71-en belföldön maradnának, átlagosan pedig 90 ezer forintot költenének. Ez az összeg egy átlagos négyfős családnak csupán a legfontosabb kiadásokra elég. Érdemes ezért már otthon megkezdeni a programok megtervezését - erre hívja fel a figyelmet a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő meghirdetője.


A magyarok öt napot szánnak a nyaralásra és a Balaton mellett a fürdővárosokat részesítik előnyben. Mivel a legtöbben korlátozott pénzügyi kerettel indulnak nyaralni ezért a pontos pénzügyi tervezés kimondottan fontos. Érdemes a szállásdíjak mellett a helyi programokról és a belépődíjakról információkat gyűjteni. Nézzék meg mennyibe kerül a családnak a fürdőbelépő és azt sem ár kikeresni, hogy például SZÉP-kártyával lehet-e fizetni egyes szolgáltatásokért.


Sok esetben kedvezményeket is kifoghatunk, ha körültekintők és ügyesek vagyunk, a megfelelő választással sokat lehet megtakarítani.


A SpaMagazin oldalán összegyűjtöttük, milyen fürdő kedvezmények vehetők igénybe, arra is választ kaphat az oldalunkon, mennyibe kerül egy családnak a napi strandolás.


A K&H közleményében olvasható, hogy nézzünk utána az interneten a programlehetőségeknek, és előre határozzuk meg, mit szeretnénk mindenképp kihasználni, megnézni. Ha van az adott helyen például aquapark vagy vidámpark, már indulás előtt meghatározhatjuk, hány egység kipróbálását bírja el a családi kassza, és nem a helyszínen alkudozunk a kicsikkel arról, mit szabad és mit nem.

Tájékozódjon a fürdőbelépő árakról és a kedvezményekről itt!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média