Idén a fürdővárosok a legnépszerűbb pihenés célpontok

látogatók BükfürdőnA hétvégén, vasárnap volt az év eddigi egyik legmelegebb napja. Ezt a gyógyfürdők is érzékelték, ugyanis például a régió egyik legismertebb fürdőjében, a büki fürdőbe is már délig csaknem ötezer vendég érkezett.

Reklám

A nyári hónapok közül a június és a július még nem kimondottan a szabadságolás időszaka. A szallas.hu felmérése szerint augusztus lesz az a hónap 2012-ben is, amikor elindulnak nyaralni a pihenni vágyók. A felmérésből kiderült, hogy a fürdővárosok a legnépszerűbb célpontok ebben az évben is.

A nyolcadik hónapban pihenésre átlagosan 76 ezer forintot költenek a nyaralók. A nyár elején a hosszú hétvége a népszerűbb, szemben az nyár közepi és végi időszakkal, amikor több mint három napra utaznak például a népszerű fürdővárosokba, így Bükfürdőre is.

Nyugágyakból ötven dolgozó formálta meg az ötvenes számot a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban


A fürdőzők és a pihenni vágyók legkedveltebb időszakában - augusztusban ünnepli ötvenedik születésnapját a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum. Az eseményre a visszaszámlálás megkezdődött. Június 30-án elindult a visszaszámlálás a honlapon, amely a nagy napig hátra lévő időt jelzi a látogatóknak. Az augusztus 19-ei születésnap közeledtével, stílusosan, nyugágyakból ötven dolgozó formálta meg az ötvenes számot.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média