Sör és méz - szaunaszeánsz férfiaknak és nőknek is

A hölgyeknek bizonyára kedves lehet a mézes szaunaszeánsz, igaz, ebben az esetben nem belsőleg alkalmazzák az édes virágmézet, hanem külsőleg, a bőrre kenve.

Reklám

A hő hatására a cseppfolyóssá vált méz gyorsan felszívódik, a bőr pórusai ugyanis a meleg miatt kitágulnak. A mézes szeánsz segít a méreganyagok távozásában, a pattanások kezelésében és bőrszennyeződések eltávolításában is.

A férfiaknak is tudunk ajánlani egy igazán kellemes szaunázási módot. Ez pedig a sörös szaunaszeánsz. Ilyenkor a szaunamester sörrel kevert vízzel locsolja a szaunakályhát. Ennek hatására sörös illatok terjengenek a levegőben. Amellett, hogy a szeánsz növeli a sörfogyasztás iránti kedvet, egészséges is. A sörben található "B" vitamin ugyanis a kitágult pórusokon keresztül szívódik fel.

Legyél egészséges a sörös szaunázás segítségével. A "B" vitamin komoly szerepet tölt be az idegrendszer és az emésztőrendszer működésében, emellett a bőr egészségéhez is hozzájárul.Próbáld ki a különféle szaunaszeánszokat!

 

Mit jelent a pirossal kiemelt szó? Játékot! Gyűjtsd össze a kiemelt szavakat, rakd össze a helyes mondatot, és nyerj bükfürdői fürdőzést! A játék részletei itt.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média