Gyógyfürdő akciók - kedvezmények a hosszú hétvégére

Húsvét, hosszúhétvége gyógyfürdőbenA tavasz kezdetén máris két hosszú hétvége kínálkozik a fürdőzni vágyók előtt. Ilyenkor a gyógyfürdők is akciókkal, kedvezményekkel várják a vendégeket. Érdemes útnak indulni.

Reklám


Az első hosszú hétvége március 15-én lesz. Ekkor három nap jut a gyógyfürdős kikapcsolódásra, a spa élményekre. A második húsvétkor lesz. Március 31-én szintén három napot lehet szabadság felhasználása nélkül a gyógyfürdőkben, élményfürdőkben tölteni. Ahogy írtuk, egyes gyógyfürdők akciókkal, kedvezményes jegyekkel várják a spa-ra vágyókat. Tanácsos ilyenkor tájékozódni a választott fürdő honlapján.


A tavaszi időszakban már az időjárás is megengedi, hogy a szabadtéri medencéket is használatba vegyék a fürdőzők.
Megnéztük, milyen időre lehet számítani 2013 első hosszú hétvégéin. Íme:


Március 15-én kicsit felhős lesz, napközben azonban már magasabb lehet a hőmérséklet 12 foknál. Ekkor még a fedett, gyógyvizes medencék lehetnek a népszerűbbek, de már ki lehet merészkedni a szabadtéri melegvizes medencékbe.


2013-ban húsvét kicsit korábbi dátumra esik a megszokottnál. Emiatt nem lesz olyan meleg a levegő hőmérséklete. Sajnos pontos előrejelzést nem tudunk közölni. Az azonban biztosnak látszik, hogy 15 fokos nappali hőmérsékletek is lesznek az adott időszakban. Ez egy szabadban lévő gyógyvizes termálmedencében pihengetve eltöltött idő már rendkívül kellemes lehet.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média