Egy vagy több napra? Sokan indulnak wellnesselni a hosszú hétvégén

Szinte már alig lehet szabad szobát találni az október 23-ai hosszú hétvégére. De nem csak a wellness hétvégére utazók indulnak útnak ilyenkor, hanem az egynapos spa élményre vágyók is.

Reklám

Rendszerint olyan vidéki településeket választanak az utazók, ahol termálfürdő is található. Egy felmérés szerint például a választott célpontoknál tízből nyolc gyógyfürdős település.

 
A szállodák teltházra számítanak, már most 90 százalékos a telítettség. A vg.hu arról számolt be, hogy vannak olyan termálfürdős települések, ahol már minden szoba elkelt. Érdemes azonban még böngészni a kínálatot, a legtöbb helyen ugyanis akad szabad hely. A szakértők szerint ilyenkor leginkább egészségmegőrzés céljából utazunk és nem ritka, hogy közeli fürdőt szemelünk ki az egynapos utazásra. A Nyugat-Dunántúlon rendkívül népszerű például a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum.

A régióból sokan keresik fel az igazoltan gyógyhatással bíró vizet. Azonban ide nem csak gyógyulni indulnak, a családosok az élményeket keresik. Körükben fontos, hogy legyenek élményelemek, lehessen csúszdázni, szaunázni vagy egyszerűen a pezsgőfürdőben lazítani. Konkrét árak és lehetőségek itt!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média