A családosok ide mennek nyaralni

Családi nyaralás BükfürdőnA gyerekesek többsége olyan nyaralási, pihenési célpontot keres, ahol mindenki talál magának kikapcsolódási lehetőséget. A csaladiudules.hu összesítéséből ez is kiderül.

ReklámA gyermekbarát hotelek és a családoknak teljes kikapcsolódást nyújtó szolgáltatók és wellnessfürdők vannak előnyben. Egy online kitöltött kérdőív eredményeiből az látszik, hogy a megkérdezettek 41 százaléka gyermekével utazik nyaralni, hosszabb-rövidebb kikapcsolódásra.


Arra is rávilágít a felmérés, hogy a családok bizonyos százalékának nem csak az fontos, hogy felnőtt és gyerekprogramok is legyenek. Ahogy közölték: a válaszadók közül minden másodiknak arra is van igénye, hogy ne csak a gyerekük számára, hanem a családoknak közösen is legyenek animációs programok a kínálatban.


A családok 69 százaléka belföldre utazik nyaralni. A válaszadók harmada egy alkalommal tervez családi üdülést, de 24 százalékuk rövidebb tavaszi kikapcsolódást is beiktat.


A családi nyaralás megtervezésekor elsőként a régiót és a várost választják ki, majd összevetik az árakat és a szolgáltatás kínálatot, de sokuknál, 47 százaléknál számít az akciós ár.


Még több információ a kutatásról a csaladiudules.hu oldalon.Családi üdülést tervez? Járt már itt? Válasszon olyan helyet, ahol az egész család, a gyerekek és a felnőttek is találnak maguknak kikapcsolódási, feltöltődési lehetőséget.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média