Egynapos wellness - karácsony napján már a fürdőbe megyünk

Népszerű ajándék a fürdőbelépő. A szenteste megkapott ajándékokat gyakran már az ünnepek alatt felhasználják. Főleg a családosok indulnak ilyenkor élményfürdőbe. Sokan a gyerekkel és a nagyszülőkkel együtt wellnesselnek.

ReklámAz egynapos utazókra jellemző, hogy legfeljebb a fürdő 100 kilométeres körzetéből érkeznek. A családosok olyan célpontokat keresnek, ami a kicsi gyerekekkel is könnyen megközelíthető. Egy, másfél órás utazás az, ami ilyenkor a legtöbbeknek még belefér. Ha pedig útra kelnek, programokra is vágynak, és olyan szolgáltatásokat keresnek, amik mindenkinek segítenek a feltöltődésben és az aktív pihenésben. Nem ritka, hogy a családosokkal a nagyszülők is útra kelnek. Nekik választásul olyan fürdőt javasolunk, ahol a gyógyvíz mellett külön csúszda, szaunavilág és élményfürdő is található.


A fürdők egyébként már december 25-én várják a kikapcsolódásra vágyókat. És rendszerint programokkal is készülnek. Bükfürdőn például karácsony napján bingó lesz, 26-ára pedig kreatív családi műhelyt szerveznek.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média