Bükfürdőn pihente ki magát Zola a párjával (VIDEÓ)

Zola BükfürdőnHárom napot töltött Bükfürdőn a New Level Empire énekese. Párjával kipróbálták a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum szaunavilágát is, de leginkább a melegvizes medencékben "áztatták" magukat - fogalmazott Zola.

ReklámKipróbálták a fürdő szinte összes medencéjét, a szaunavilágot, sétáltak és bringatúrán is részt vettek. Zola elmondta: mindjárt az első napot a fürdőben kezdték, ahol a melegvizes medencéket részesítették előnyben.

Zola Bükfürdőn


A kikapcsolódást a második napon elektromos bringára pattanva folytatták, bejárták Bükfürdőt, és a Kristálytoronyban is próbára tették magukat. Nekünk itt sikerült beszélni Zolával egy keveset. Elmondta: többször volt már Bükfürdőn. Elárulta azt is: általában kevés ideje jut wellnesselni, most viszont, hogy három napjuk volt a kikapcsolódásra, végig "ázatták" az összes testrészüket a büki fürdőben. Igazi élmény volt számára* - mondta. A jó időnek köszönhetően kimentek a külső medencékhez, de bent is szinte mindent kipróbáltak.


A New Level Empire zenekaráról is kérdeztük. Kiderült, elkészült az új számuk és már a videóklippet is leforgatták. Napokon belül a rádióban is hallható lesz az új dal. Nézd meg, hogyan tette próbára magát Zola és párja a bükfürdői Kristálytoronynál.


 *Mit jelent a piros csillag? Gyűjtsd össze a SpaMagazin bejegyzéseiben a kiemelet kifejezéseket és nyerj szuperkombi fürdőbelépőt! Olvasd el a részleteket itt!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média