Öt ingyenes szolgáltatás, amit az őszi wellnesseléskor ki kell próbálni

Tagadhatatlanul itt az ősz. Az időjárás is erre emlékeztet minket. A hűvösebb idővel együtt pedig megérkezett az igazi beltéri wellness ideje is. Összegyűjtöttünk ezért néhány olyan szolgáltatást, amelyet a wellnesseléskor mindenképpen ki kell próbálni.

Reklám

Ha wellness-,illetve élményfürdőbe megyünk, ne hagyjuk ki a nyakzuhanyt. A magasból a nyakunkra zúduló víz masszírozó hatása rendkívül jó érzés. Ellazítja a stressz miatt beállt nyaki izmokat. Egyszerűen feltölt. A pezsgőfürdő szintén hasonló hatással bír. Ellazít és feltölt. Enyhén masszírozza a testünk szinte minden pontját. Így mozgatva át az izmainkat. Igazán pihentető és nyugtató hatása van a pezsgőfürdőnek. Egy-egy ilyen lazítás után bizony jólesik szunyókálni is, mondjuk a pihenőtéri nyugágyakban.


A lazítás után következzen egy kis élményfürdős elem. A beltéri csúszdák az időjárástól függetlenül bármikor használhatók. Nem csak gyerekek, felnőttek is bátran próbára tehetik magukat. Érdemes kipróbálni és újra gyereknek érezni magunkat pár perc erejéig. Ne hagyjátok ki!


Ha már fürdőben járunk, az egészségünkre is áldozzunk egy kis időt. A nyakzuhany és a pezsgőfürdő mellett a gyógyvíz is a segítségünkre lehet. Már fél óra is elég ahhoz, hogy kicsit tegyünk az ízületeinkért. De a gyógyvíz a csontritkulás elleni védekezésben, a krónikus nőgyógyászati és urológiai gyulladások kezelésében is segít, valamint krónikus gyomorhurut és emésztési zavarok esetén is hatékony gyógymód lehet.


Ha wellness, akkor általában a szaunát sem hagyjuk ki. Akik a szaunavilágban járnak, a kneipp-medencét mindenképp próbálják ki. Írtunk már arról a SpaMagazin oldalán, hogy miért is érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást. Itt is az egészségmegőrzés az, ami a legfőbb ok. De részleteket itt olvashatsz! Klikk!


Ha mindezekhez kedvet kaptál, és kíváncsi vagy a belépődíjakra, látogass el ide!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média