Fürdővárosokban töltjük az ünnepeket - ki egy, ki több napra érkezik

A fürdővárosokat választják sokan az ünnepekkor. Akik még szeretnének szállást foglalni, igyekezniük kell. A "roham" ugyanis már októberben megkezdődött. A legtöbb szállodában már teltház van.

ReklámA legtöbben december 26-a és december 31e között indulnak útnak, és az is kiderült, hogy sokan nyújtják el a szabadságot. A szállás.hu felméréséből arra lehet következtetni, hogy január első hetét még sokan töltik pihenéssel.


Az is látszik, hogy átlagban naponta 5-27 ezer forintot szánnak pihenésre az utazók, sokan pedig a SZÉP-kártyájukkal fizetnek.


A SpaMagazin tapasztalatai alapján az ünnepi időszakban az egynapos wellnesselők száma is megnövekedik. Többen mennek családtagjaikkal a közeli gyógyfürdőkbe pihenni. Előfordul, hogy az ünnepek alatt ezt többször is megteszik. Van, akik ilyenkor több fürdőbe is ellátogatnak. Mások a jól bevált fürdőt választják. Rendszerint a családos vendégek részesítik előnyben az ilyen kikapcsolódási formát. Az ok pedig, hogy az egészen kicsiktől a fiatalokon át az idősödőkig mindenki megtalálja magának a kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez szükséges szolgáltatást.

 

>>> Árak, kikapcsolódási lehetőségek itt. <<<

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média