Gyógyfürdőzés és szabadtéri kikapcsolódás együtt - folyamatosan fejlődik a turizmus Bükfürdőn

Ez történt az elmúlt két évben Bükön és Bükfürdőn. Így fejlesztették a turizmust a Vas megyei fürdővárosban.

Reklám

A „Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület pályázati forrás segítéségével igyekezett fejleszteni a helyi turizmust. A szervezte célja az elmúlt években az volt, hogy Bükfürdő fenntartható, környezettudatos és vonzó turisztikai célpont legyen a rehabilitációt, rekreációt kereső idősebb generációk és a környezet közelségét, az aktivitást kedvelő családok számára egyaránt.


Ennek érdekében létrehoztak egy kültéri fitnesz parkot egy kiváló minőségű gyermekjátszótérrel, valamint mozgássérültek részére alkalmas fitnesz eszközökkel. Létrejött egy Kneipp- és nordic walking park, valamint egy fűszernövény kert, plusz számos szabadtéri meditációs- és jógapont.


A településen lehetőség van pedelec- és tandem kerékpárok kölcsönzésére és a város több pontján is elhelyeztek érintőképernyős információs pontokat.


Azok a turisták, akik a gyógyfürdőzés mellett szeretnének más, szabadidős kikapcsolódáson is részt venni, most még aktívabban megtehetik. A gyógyfürdő programjairól itt tájékozódhat, az árakról és az akciókról pedig részletek a linkre kattintva érhetők el.


A helyi TDM közölte: az egyesület tagjaihoz érkező vendégek számára továbbfejlesztették a Bükfürdő Card-ot. A kedvezmény-kártya tulajdonosai további előnyöket élvezhetnek, legyen az fürdőbelépő vásárlás vagy szabadidős szolgáltatás. A szervezet a felsoroltakon túl számos más turizmusfejlesztő tevékenységet végzett, nagy hangsúlyt fektettek a marketingtevékenységre és több tájékoztató kiadványt is megjelentettek.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média