Minimax gyermekstrand, jutalmazott tanulók és sztárfellépők Bükfürdőn - így indult a nyár a Gyógy- és Élménycentrumban (VIDEÓ)

Oláh Gergő BükfürdőnMár a nyár első napjaiban több sztárvendég tette tiszteletét Bükfürdőn a Gyógy- és Élménycentrumban. A büki fürdőre látogatók a nyár szinte minden hétvégéjén különféle programokon vehetnek részt. A sztárvendégek közül legutóbb Oláh Gergő énekelt a fürdőzőknek.

Reklám


Az egyik hazai tehetségkutató felfedezettje saját szerzeményei közül is előadott párat, sőt a jelenlévőknek egy-két tánclépést is tanított. Új slágerét is bemutatta az énekes és a tehetségkutatóban előadott dalait is meghallgathatták az érdeklődők. A rajongók a koncert után aláírást is kérhettek az énekestől.A vakáció elkezdődött. Bükfürdőn jutalmazták is a jó tanulókat. A fürdőre ugyanis a jeles és a kiváló tanulók ingyen mehettek be. A lehetőséget több százan ki is használták. Különösen szívesen látogattak a fürdőre az iskolások, ugyanis a medencék mellett a Minimax gyermekstrand játékait is kipróbálhatták.


Itt nem csak a gyerekek, hanem az őket kísérő felnőttek is játszhattak. A Minimax gyerekstrandról a szervezőket kérdeztük.

Szinkronúszók Bükfürdő


A koncertek és egyéb szórakoztató műsorok mellett szinkronúszók is bemutatkoztak a medencéknél. A soproni sportolók néhány gyakorlattal kedveskedtek a kíváncsi fürdőzőknek.


Bükfürdőn a Summer Jam ezzel nem ért véget, egész nyáron programokkal és sztárfellépőkkel várják a kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyókat.

 

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média