Idén divatos a kalap - strandon nem ciki a nagykarimájú sem

Kánikula - kalapNem kérdés, itt az igazi nyár. Akár 37-38 fok is lehet az elkövetkezendő napokban. Ezt a hőmérsékletet vízparton lehet jobban elviselni. Ott sem mindegy, mit viselünk. Idén trendi a kalap.

ReklámOlykor írunk a SpaMagazin oldalán stranddivattal kapcsolatos bejegyzéseket is. Idén több alkalommal számoltunk be a 2013-as fürdőruhadivatról, most a kalapokat nézzük meg. Az egészségügyi ajánlásokban is szerepel, hogy nyáron fejfedőt tanácsos viselni. Kánikula esetén a nagykarimájú kalapok a legalkalmasabbak. Idén nem csak a szalmakalap, hanem más anyagból készül kalapok is "menők". Ezek remek kiegészítői lehetnek a fürdőruhának - amellett, hogy praktikusak.A textilből készült divatos kalapokat és a hagyományos szalma verziót díszíteni is lehet. Egy szalag és máris passzol a fürdőruhához. A strandon érdemes nagykarimájú fejfedőt választani, így biztosan védve lesz a nyak és a váll is a tűzőn nap sugaraitól.
Idén divatosak a klasszikus szalmakalapok is - a strandon viselve igazán trendik lehetünk.Emellett a nyári melegben fejkendőt és baseball sapkát sem ciki hordani. Első az egészség, szokták mondani.

 


A biztonságos fürdőzésről itt olvashat még többet:

Így védekezhet a strandon a lopások ellen, itt érdemes kikapcsolódni - a biztonságos fürdőzéshez adtak tanácsokat

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média