Szaunamesterek versengtek Bükfürdőn - Szabó Győző is zsűrizte az indulókat

Szaunamesterek versengtek Bükfürdőn nemrég. A tét nem volt kicsit. A legjobbak az ausztriai világbajnokságra juthattak ki.

Reklám

Az idei versenyen 35 induló volt, közülük többen a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum szaunavilágában gyakorolják a hivatásukat. Íme, az első három legtöbb pontot gyűjtő versenyző: Tompek Attila (Bükfürdő), Szolári Zsolt (Budapest) és Végh Sándor (Debrecen).


Az első két helyen végzett szaunamester képviseli hazánkat a Sauna WM 2013 világversenyen Ausztriában - olvasható a fürdő honlapján.

A szaunamesterek versenyén több ismert személy is részt vett. Köztük Szabó Győző színész, akivel a helyszínen a TV2 is készített riportot. A kisfilm megtekinthető itt.


A szakmai zsűri díját, valamint a legjobb női szaunamester díjat Jandrasits Andrea érdemelte ki, aki ugyancsak a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum színeiben indult, míg a Magyar szauna WM show bajnoka Zsebedics Tibor osztrák szaunamester lett.


Korábban a Szauna Szeánsz Oscar regionális döntőjén a SpaMagazin stábja is forgatott. Az akkor készült videó itt nézhető meg. Ebből kiderül, a bükfürdői szaunamesterek az ország legjobbjai közé tartoznak, az fürdő szaunavilága pedig hazánk egyik legszínvonalasabb szauna parkja -  vélekednek a szaunaverseny szervezői.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média