Öt téli wellness szolgáltatás, ami biztosan felmelegít

Többször írtuk: télen különösen megnő az igényünk a wellness iránt. Jellemzően a hideg időjárás ellensúlyozásaként szívesen próbálunk ki ilyenkor olyan szolgáltatásokat, amelyek felmelegítenek.

Reklám


Összegyűjtöttünk öt olyan szolgáltatást, amely amellett, hogy felmelegít, más jótékony hatással is bír.

  • A szauna az első és talán a legkézenfekvőbb. Itt megszabadulhatunk a méreganyagoktól, és az immunrendszerünket is edzhetjük.
  • A pezsgőmedencében 34-35 fokos vízben lazíthatjuk el az izmokat.
  • A jakuzzi is hasonló hatásokkal bír, rendkívül jó stresszoldó és lazító tulajdonságai vannak. A fedett jakuzzi vizének hőmérséklete is nagyjából 35 fokos.
  • A thermo spa kezelések során - ahogy a nevükben is szerepel - alkalmazzák a hőt. Az aqua jet ágyon lebegve kellemesen meleg vízsugarak masszírozzák a testet. Ez kombinálható például algapakolással, ez ugyancsak a testre kerül. Miután az egész testet algapakolás borítja, a vendéget meleg takaróval takarják le. Ez rendkívül jó nyirok- és vérkeringés élénkítő, anyagcserefolyamat-javító, kötőszövet feszesítő, stresszoldó és közérzetjavító hatású.
  • Az ötödik, a kihagyhatatlan gyógyvizes medence. A víz hőmérséklete medencénként változik. Van, amelyik 39 fokos is lehet. Ez amellett, hogy felmelegít, az ásványi anyag tartalmának köszönhetően gyulladást csökkent, segít a csont anyagcseréjében és az izomműködésre is rendkívül pozitívan hat, valamint javítja a keringést.Próbálja ki az említett wellness kezeléseket itt!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média