Gyógyfürdő közelében telepednek le - fontos az idősödő korosztálynak, hogy aktívan töltse az időt

gyógyfürdőben aktívanA külföldi vendégek már tudják, mennyire fontos a rendszeres gyógyfürdőbe járás. Szerencsére a magyar, idősödő korosztályból is egyre többen töltik a szabadidőt aktívan, gyógyfürdőben pihenve.

Reklám


Az állítást számok is igazolják. Pontosan azt, hogy számos külföldi nyugdíjas gyógyul és töltődik fel a hazai gyógyfürdőkben. Egy friss közlés szerint tavaly 17 ezer más nemzetiségű élt a Nyugat-Dunántúlon. A legtöbben gyógyfürdő közelében telepednek le, bíznak a gyógyvíz hosszú életet adó erejében.


Vas megyében, a büki gyógyfürdő közelében például az orosz vendégek vásárolnak házakat. Az ő céljuk, hogy aktívan teljen az idős kor. Ehhez azonban egészségre van szükség, amit a gyógyfürdők megadhatnak. Emiatt rendszeresen járnak és veszik igénybe a gyógyvizes kúrákat.


A régió egyébként alkalmas arra, hogy rendszeresen kiránduljanak az itt lakó külföldiek is. Nekik tényleg fontos, hogy a szabadidejüket aktívan, egészségesen tudják eltölteni. Ehhez pedig a hazai gyógyvizek és gyógyfürdők minden segítséget megadnak.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média