Miért igényeljük télen jobban a wellnesst?

Feltételezhetően az őszi és a téli időjárás, a kevés fény és ezek hatásai miatt különösen vágyunk ilyenkor a wellnessre.

Reklám

Sokan teszik meg, hogy hosszú hétvégét töltenek egy-egy wellness szállodában. Szerencsére egyre többen pedig a hétvégi programjukba iktatják be a gyógyfürdős kikapcsolódást - felismerték ennek fontosságát. Reggel elmennek és este kellemesen elfáradva, de felfrissülten térnek haza.


A fény hiánya miatt fáradékonyabbak vagyunk. Könnyebben kimerülünk és stresszesebbé is válunk ilyenkor. Mivel a wellness szolgáltatások épp a feltöltődést és az ellazulást segítik, ezért télen különösen élvezzük ezeket. Szinte mindenkinek kivétel nélkül igazán jól esnek ezek a kezelések. Nem beszélve arról, hogy a nagy hidegekben jól jön a meleg termálvíz és a szauna is.


Egy masszázs ellazít, a gyógyvizes fürdő az összetételének köszönhetően egészségessé tesz. A szauna méregtelenít testileg, lelkileg, és sorolhatnánk tovább, melyik kezelés mire képes. Tájékozódjon a részletekről itt.


A téli időszakban a D-vitamin-szintünk lecsökken, ezért ügyelni kell annak pótlására is! Ilyenkor hajlamosabbak vagyunk rossz kedvűnek lenni. A wellness szolgáltatások ezen is segíthetnek.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média