Egyre többen szavaznak Bükre

Kiváló eredményeket ért el Bükfürdő, a félévszázados múltra visszatekintő fürdőváros az év első nyolc hónapjának vendégstatisztikai adatait tekintve.

Reklám


A számok önmagukért beszélnek. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által közzétett, vendégforgalmi adatokat tartalmazó TOP 50 országos listán Bük a turisták száma alapján a fürdővárosok között az előkelő harmadik helyen végzett, két helyezést javítva a tavalyi évhez képest. Az idei év első nyolc hónapjában 110.996 vendéggel, az előző év hasonló időszakához képest 106 százalékos eredményt ért el. Ez a pozitív tendencia szinte valamennyi mért kategóriában megfigyelhető.

 

Az igazi forgalmat a vendégéjszakák számából láthatjuk, ebben a kategóriában a fürdővárosok között szintén harmadik Bük (464.497 éj, 104,4 százalék), sőt a külföldiek által eltöltött vendégéjszakákat tekintve a vidéki városok között a 2. helyen szerepel. A magyar vendégek átlagos tartózkodási ideje Bükön 3,9 éjszaka, amellyel a település az első helyen áll.


A jó eredmények ellenére a fejlesztések nem állnak le Bükön. A hazai és a nemzetközi vendégek által is elismert és közkedvelt Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum a közeljövőben még tovább bővíti szolgáltatási palettáját.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média