Mit egyek a strandon? Mutatunk pár tippet!

gyümölcsMit egyek a strandon? Maradjak a jó öreg lángosos, kolbászos megoldásnál? Esetleg válasszam az egészségesebb falatokat? Mutatunk néhány javaslatot. Így biztos wellness lesz a wellness.

ReklámA wellness része a szervezetünk belső kényeztetése is. Van, akinél a jól bevált kolbászos megoldás jelenti csak belső wellnesst a strandon. Mások viszont inkább az egészséges ételeket választják.


Tudnunk kell azonban, hogy a nehéz ételek elfogyasztása után - különösen a nyári melegben - fáradtabbnak érezhetjük magunkat. A szervezetnek ugyanis meg kell birkóznia a meleggel és a zsíros falatokkal is. Rengetek energia megy el az emésztésre. Igaz, a napozáshoz nincs is szükség sok "tartalékra", viszont a fáradtság érzet többször rosszkedvvel jár. Ezt elkerülhetjük, ha kicsit könnyebb ételeket választunk.Az optimális strand-menü:

  • egy hideg gyümölcsleves
  • egy szelet grillezett hús, friss salátával
  • desszertnek jöhet akár egy hideg gyümölcssaláta
  • napközben se chipset és édességet falatozzunk, lehetőleg inkább gyümölcsöt


A legjobb ital a víz, ebből a strandon a lehető legtöbbet fogyasszuk. A szervezetnek 4 literre is szüksége lehet.Tény, hogy a strandoláskor sokan gondolják: ilyenkor igazán megengedhetem magamnak, hogy kicsit "egészségtelen" legyek. Valószínűleg ez sem túl jó megközelítés. Mint, ahogy sok mindenben, a legjobb ha a középutat választjuk. Kicsit engedjünk a csábításnak és az egészségre is ügyeljünk - ekkor valóban testi-lelki wellnessen vehetünk részt.Gazdag ételkínálat, élményfürdő, strand és számos wellness-szolgáltatás itt.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média