Több idő jut jövőre wellnessre

Összesen hét hosszú hétvégével számolhatunk a jövő évben, így lesz alkalmunk bőven, hogy hosszabb időre menjünk év közben lazítani.

Reklám

 

A Nemzetgazdasági Minisztérium előzetes rendelettervezetéből látszik: összesen hét hosszú hétvégével számolhatunk jövőre. Az ilyen hétvégéken pedig gyakran indulunk fürdőzni, wellnesselni - erre most lesz alkalom bőven.

Az utóbbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy ilyenkor mindig megnövekszik a szállodák és a fürdők forgalma, sokan kihasználják a péntektől vasárnapig terjedő időszakokat. Persze pár esetben a munkarend áthelyezése is felboríthatja a napjainkat, ilyen január 2-a, amit 17-én, vagy augusztus 21-e, amit augusztus 8-án, illetve december 24-e, amit pedig december 12-én, szombaton kell ledolgoznunk. 

A legideálisabb időpont a jövő évben a pihenni, wellneselni vágyóknak az év elején, a január 1-jétől 4-éig tartó hosszú hétvége, illetve a húsvéti hétvége, az április 4-e és 6-a közötti időszak ígérkezik.

Május 1-jével egy péntek-szombat-vasárnapi pihenő időszak következik még, majd pedig pünkösd május 23-ától 25-éig tartó időszaka nyújt hosszabb kikapcsolódási lehetőséget. De előttünk áll még jövőre az augusztus 20-ától 23-áig, illetve október 23-ától 25-éig tartó hétvége is. Az utolsó hosszú hétvége december 24-étől 27-éig terjedő időszakban, karácsonykor lesz.

Az időpontok adottak, érdemes lesz tehát korábban tervezni, a kikapcsolódásra pedig már előre gondolni, hiszen a 2015-ös évben is rengeteg színvonalas program és szolgáltatás közül választhatunk. Figyeljünk olyan kikapcsolódási helyszínre, ahol wellness szolgáltatások igénybevétele mellett gyógyvízben is gyógyulhatunk, sőt kirándulhatunk is. Tegyük valóban élménnyé a pihenéssel töltött napokat!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média