Gyógyulás a víz alatt - pezsgőfürdőben

Pezsgőfürdő, jakuzziA hidroterápia módszereivel komoly gyógyulási eredményeket lehet elérni. A gyógyfürdő szolgáltatások részei ezek a kezelések is. Sokan nem is gondolnák, hogy a pezsgőfürdő, az örvényfürdő és még a jakuzzi is segíti az egészséget.

Reklám


Élmény és gyógyulás egyben. Az említett szolgáltatások rendszeres alkalmazása rendkívüli mértékben hozzájárulhat a kiegyensúlyozott élethez.
Az örvényfürdő során a víz áramoltató hatásának köszönhetően lazulhatunk el, míg a jakuzzinál a levegő befúvása tesz hozzá egy kis pluszt. Így szinte az egész testén masszírozó érzést tapasztalhat a fürdőző.


A vízben a test könnyebbé válik, így az izmokat és az ízületeket sem éri nyomás. Emiatt ellazulnak és a víz általi masszírozásuk is sokkal hatékonyabbá válik. Így a mozgásszervi panaszok esetén kiváló gyógymód.


A gyógyfürdő és a pezsgőfürdő együtt "csodákra" képes. Ugyanis a gyógyvízben pihengetve a víz összetevői bejutnak a szervezetbe. Mindezt egy pezsgőfürdőzés, szaunázás még hatékonyabbá teheti. A meleg hatására a bőr pórusai kitágulnak, ennek következtében az oldott ásványi anyagok könnyebben hasznosulnak.


A hidroterápiás módszerek stresszoldásra és a vérkeringés megfelelő működésének segítésére is alkalmasak.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média