Bükfürdő jelenleg a harmadik

Az Év szállása versenyen a települések között jelenleg Bükfürdő a harmadik. Szavazni még lehet, a zárásig kevéssel több, mint hatvan nap van hátra. A szallas.hu ezek mellett igazán érdekes szállodai rekordokról is tájékoztatott, íme.

Reklám

A szallas.hu távirati irodához eljuttatott felmérésében beszámol az idei évben készült magyar szállodai rekordokról. Az is kiderül, hogy az egyes szállásfoglalások értékei között akár ötszázszoros eltérés is lehet. A kimutatás szerint volt olyan pár, akik 1500 forintért is tudtak szobát rendelni egy éjszakára, de a legnagyobb foglalási összeg a portálon egy dobogókői szállásra esett. Ez 880 ezer forintjába került a vendégnek. A foglalások időtartama nagy részben egy-két éjszakára szólt, de volt olyan is, aki 30 napra bérelt egy szolnoki apartmant.

Megtörtént az is, hogy valaki 65 ezer forintért fogyasztott a minibárból, máshol fejenként 20 ezer forintért rendeltek az éttermekben. A legnagyobb számlát azonban egy 2 ezer fős rendezvény résztvevői "hozták össze", akik összesen 9 millió forintért ettek-ittak egy étteremben. A legidősebb hazai utazó 103 éves volt, és volt olyan is, aki egymaga 8 bőrönddel érkezett. Más 5 utazótáskát pakolt össze, holott egy-két napra foglalt szállást.

Szigetvári József, a szallas.hu ügyvezető igazgatója közölte: a települések közül eddig Csesznek kapta a legtöbb szavazatot a portál által indított Év szállása verseny népszerűségi listáján, mögötte Gyomaendrőd és Bükfürdő következik.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média