Wellness magazin – mutatjuk, milyen témákban keresgélhet az oldalunkon

wellness magazinAz oldalunkon a spa és a wellness területét járjuk körbe részletesen. A mostani bejegyzésünkben egy kis iránymutatást adunk, hogy az egy éve működő wellness magazinunkban milyen kérdésekre kaphat választ.

Reklám



A spamagazin.hu oldalon az aktuális hírek mellett olyan, wellnessel és gyógyfürdős gyógyászattal kapcsolatos információkat közlünk, amelyek több tízezer fürdőző, gyógyulásra, feltöltődésre vágyó számára lehetnek érdekesek és hasznosak is egyben. Lehet, olvasónk nem is tudja, hogy a problémájára a megoldás ott van egy karnyújtásnyira. Kevesen vannak tisztában vele, hogy egyes gyógyfürdő, wellness szolgáltatások mire képesek, mennyi gyógyító kezelés vehető igénybe egy gyógyfürdőben. A wellness magazinban ezekről is olvashat.

Kedvezményes kezelésekről írunk az oldalon


Azt még kevesebben tudják, hogy a gyógyulást a társadalombiztosító támogatja. Bejegyzéseinkben azt is megmutatjuk, kinek milyen kúra ajánlott.
A SpaMagazin látogatóinak találatai alapján megállapíthatjuk, hogy a csigolyameszesedés valóban sokakat érint. Emellett másfajta gerinc és ízületi problémával küzdenek még többen. A kezelési lehetőségekről több ezer felhasználó tájékozódik rajtunk keresztül. Az alternatív megoldások is nagy szerepet kapnak a magazinban. Ugyancsak népszerű a kneipp-medence, szívesen olvasnak a szaunázási lehetőségekről és kedveltek az ehhez kapcsolódó írások. Emellett más, a masszázstípusokat, medical wellness kezeléseket bemutató bejegyzéseink is többek érdeklődését keltik fel.


Segítjük a gyógyulást


A tünetkereső abban igyekszik segíteni, hogy mindenki találjon megoldást a problémájára. Ehhez arra van csak szükség, hogy keresőnkbe beírja a tüneteit és máris számos segítő bejegyzés közül választhat.


Az egészségügyi információk mellett praktikus tanácsokat is megosztunk. Az egyik kedvenc, a mobilról is elérhető strandszett ellenőrző, de az aktuális trendekről is szívesen olvasnak. A wellness magazin része a programkínálat bemutatása is, amely ugyancsak egy külön menüpontban érhető el.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média