Ennyivel olcsóbb a gyógyfürdős kezelés - érdemes kihasználni a lehetőséget

tb által támogatott kezelésekMost érdemes tb által támogatott gyógyfürdő kezeléseket igénybe venni. Az egészségbiztosító ugyanis egyes kezeléseket - egyelőre még - nagyobb arányban finanszírozza.

Reklám

A támogatásra fordított összeg azonban egyre csökkenni látszik. A gyógyfürdők ennek ellenére egyelőre igyekeznek kompenzálni ezt. Tény, hogy érdemes most igénybe venni a támogatott gyógyfürdő kezeléseket.


A Világgazdaság közölt arról egy írást, hogy az évek során az Országos Egészségbiztosítási Pénztár gyógyfürdő kezelések támogatására felhasználható kerete folyamatosan csökken. A cél azonban még is az lenne, hogy a betegek nagyobb arányban vegyék igénybe a balneológiai szolgáltatásokat.
Ami biztos, hogy érdemes tájékozódni a tb által támogatott gyógyfürdő kezelésekről, ugyanis az ilyen módon igénybe vett szolgáltatások olcsóbbak. Bizonyos százalékát fedezi az egészségbiztosító.

Van olyan gyógyfürdős kezelés, amelyik 85 százalékkal olcsóbb


A gyógyvizes medencés kezelések fél áron vehetők igénybe, hasonlóan a gyógymasszázsok, az iszappakolás és a súlyfürdő is olcsóbb. Vannak azonban olyan gyógyfürdős szolgáltatások, amelyek 85 százalékkal is kevesebbe kerülnek tb-támogatással. Ilyen a gyógyvizes kádfürdő, a víz alatti csoportos gyógytorna és a komplex fürdőgyógyászati ellátás.


Korábban írtunk a tb által támogatott gyógyfürdő kezelésekről, íme a lista.


Mutatjuk, milyen fürdőgyógyászati ellátások közül válogathat - részletes lista

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média