Az élményért hajlandóak vagyunk többet fizetni, elégedettek vagyunk a wellness szolgáltatásokkal

A leginkább elégedettek a wellness szolgáltatásokkal vagyunk. Ez derült ki az első országos ügyfélélmény kutatásból, amit a Develor Tanácsadó Zrt. készített.

Reklám



A cégek, így a gyógyfürdők és a wellnessfürdők is törekednek arra, hogy minél pozitívabb ügyfélélményt nyújtsanak, és ezzel tartsák meg ügyfeleiket, vendégeiket. Mint ahogy a kutatásból látszik, sikeresen. Ugyanis a wellness szolgáltatásokkal vagyunk a legelégedettebbek.


Az élményért hajlandóak vagyunk többet fizetni:
 


A kutatásból kiderül, hogy egy jelentős réteg hajlandó többet fizetni azért, hogy jobb minőségű szolgáltatást kapjon. Mintegy negyven százalékuk esetében előfordult már, hogy a piaci átlagnál többet fizetett egy nagyobb élményt nyújtó szolgáltatásért, a válaszadók 30 százaléka pedig akár 10 százalékkal is többet fizetett. Arra a kérdésre, hogy fizetne-e akár plusz 30 százalékot is, a válaszadók 17 százaléka reagált pozitívan. Ezek az eredmények ráadásul nem köthetők egy konkrét demográfiai csoporthoz, azaz a teljes válaszadói kör így vélekedik - olvasható a profitline.hu-n.


Ön is élményre vágyik, egy kis wellnessel kényeztetné magát? A lehetőségekről itt olvashat!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média