Gyerekekkel a gyógyfürdőben - programötletek családoknak

gyógyfürdő programötletekKisgyermekek számára nem ajánlott a gyógyvíz. Ez azonban nem jelenti azt, hogy családi kikapcsolódásra ne lenne alkalmas egy gyógyfürdő. Nézzük, milyen lehetőségek kínálkoznak.

Reklám


Egyes fürdőkbe, például a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba a három évnél fiatalabb gyermekek ingyen mehetnek be. A kicsit nagyobbak az élményfürdőben csúszdázhatnak. Szervezett csúszdaversenyeken vehetnek részt. Nem csak gyógyvizes medence található a fürdő területén, így a kicsik is bátran strandolhatnak. A legkisebbek pancsolómedencében játszhatnak.


Nyári szezonban rendszeresen szervezett programokkal várják a fürdőzőket. Közös aqua dance, vízi torna és számos más szórakoztató programon vehetnek részt a vendégek. Az élményfürdőben három elemből álló beltéri élménycsúszda-rendszer várja a kicsiket és a nagyokat is.
 
Nem csak a vízben van lehetőség a kikapcsolódásra, a szárazföldön például modern játszótéren tölthetik el az időt a gyermekek. A strandolás mellett az élményhez és az igazi kikapcsolódáshoz szabadtéri programokra is szükség van.
A fürdő területén található minigolf, strandröplabda, strandkézilabda, lábtenisz, tollaslabda, füves kispályás labdarúgó pálya, kiskapukkal felszerelt strandfoci pálya, streetball pálya is.

 

gyógyfürdő programok család

 


Akik a fürdőzésben, strandolásban kifáradtak, a pihenőtér pihenőágyaiban lazítva töltődhetnek fel. Fontos, hogy a család minden tagja megtalálja a magának kedves elfoglaltságot.


Bükfürdőn szórakoztató programok is rendszeresen várják a vendégeket. Erről a SpaMagazin oldalán is lehet tájékozódni.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média